Clichés zullen wel met een reden bestaan. De passie werd een beroep.

 

Ondanks de fijne filmopleiding die ik genoten heb, concentreer ik mij tegenwoordig volledig op het werk in en rond de theaterzaal. Ik ben voornamelijk achter de schermen actief, maar de lokroep van het podium is groot en dus sta ik regelmatig op het podium in improvisatievoorstellingen. 

 

De afgelopen jaren werkte ik met veel liefde  mee aan projecten zoals theatervoorstelling Armand, en de familieproducties van De Proefkonijnen. 

 

Op dit moment ben ik bezig met de publicatie van mijn eerste eigen creatieve werk  als theaterauteur van familietheater, in opdracht van theater M (voorstelling: Metje Raketje) en toneelgroep Wizzel (voorstelling: De Middernachtboom). 

Daarnaast biedt enSAMble  vanaf september 2023 ook de originele schoolvoorstelling@HetisMick123 aan, voor leerlingen vanaf het 3e kleuter.

 

Ik ben continu bezig met mezelf bij te scholen. Daarom volg ik momenteel een extra opleiding Allround Audiovisueel Technicus. In het kader van deze opleiding mocht ik technische ervaring opdoen bij theater FroeFroe en Opera Ballet Vlaanderen.

 

Ik kijk reikhalzend uit naar alles en iedereen die binnenkort nog op mijn pad mag komen. Heb jij evenveel zin in een nieuwe samenwerking als ik? 

 

*actrice*   *regisseur*   *scenariste*   *communicatie- en productiemedewerker*